Tjänster

Nätverksdesign

Behöver du hjälp att uppgradera ditt datanät, eller kanske att designa ett nytt?

Hör av dig! Vi har djup kunskap och gedigen erfarenhet av design, konstruktion och driftsättning av så väl stadsnät, kontorsnät som transportnät och operatörsnät som vi gärna delar med oss av.

Vi har erfarenhet av utrustning från de flesta större leverantörerna och kan skräddarsy en lösning för just ditt nät, utan att tumma på utbytbarheten.

Vi kan göra en utredning, och därefter anpassa ditt nät för att t.ex. hantera ökade krav på tillgänglighet eller nya tjänster som IPTV och telefoni.

Upphandlingar

Behöver du teknikstöd för ett anbud?

Vi har lång erfarenhet av offentliga upphandlingar och kan hjälpa dig att se till att säkerställa teknikkraven, inte bara inom nätverk, men också för andra IT och teknikrelaterade ämnen.

Tekniskt bollplank / rådgivning

Behöver du en CTO på burk?

I många situationer kan det vara bra att ha en extern person att bolla idéer och planer med - du får en objektiv och erfaren rådgivare som utan prestige i frågan kan hjälpa dig se den aktuella frågan ur en annan vinkel.

Due diligence

Vi har hjälpt till med en teknisk synvinkel vid sammanslagningar och uppköp.

När man utvärderar en affärsverksamhet finns ofta tekniska plattformar som behöver integreras eller migreras, avvecklas eller uppgraderas, och den tekniska personalen kan i bland vara mer intresserade av prestigekrig än att vara objektiva.

Om du behöver oss kan vi hjälpa till att bryta ned och konkretisera problemen för dig.

Teknikstöd för verksamhetsutveckling

Genom förstudie och analys på delar av, eller hela din verksamhet kan vi hjälpa dig att få moderna konkurrensförutsättningar.

Vi utvärderar verksamheten och ger dig konkreta förslag på tekniska effektiviseringar du kan göra för att få högre utväxling på tid och/eller pengar.

Felsökning

Sprakar IP-telefonin?

Slocknar nätet när backupen går?

Slutar det trådlösa fungera när någon skriver ut?

Ta det lugnt och ring oss, med vår erfarenhet brukar vi kunna klura ut det mesta, snabbt.